мапа на са?т |
дома |
 
 
  Skip Navigation Links
за нас
услуги
производи
галери?а
партнери
контакт
линкови
 
 
 
 
 
 
     
 

ТД Голд Текс од Крушево претставува успешна и препознатлива текстилна компани?а во Македони?а,  ко?а соработува со  партнери од Германи?а и Холанди?а.

Компани?ата претставува сериозен бизнис партнер за сите заинтересирани фирми кои сакаат да започнат соработка со македонска текстилна фабрика.

Повелете, информира?те се на нашата страница за услугите кои ги нудиме.
Се надеваме ?е ве убедиме во нашите квалитети.

 
     


 
 

Designed and developed by Ein-Sof and Cyber Link.