мапа на сајт |
дома |
 
 
  Skip Navigation Links
за нас
услуги
производи
галерија
партнери
контакт
линкови
 
 
 
 
 

Партнери

ТД Голд Текс
од  Крушево, во моментот соработува со повеќе реномирани странски фирми од Германија и Холандија кои ги произведуваат следните модни брендови
:

 

MEXX

APPANAGE
LISA MARLEN CANDA
SIXTH SENSE

STEILMANM
 
 

Designed and developed by Ein-Sof and Cyber Link.