мапа на сајт |
дома |
 
 
  Skip Navigation Links
за нас
услуги
производи
галерија
партнери
контакт
линкови
 
 
 
 
 

Услуги

Голд Tекс
е македонска текстилна компанија која врши конфекциска дејност, лон производство на женска лесна и тешка конфекција и тоа сакоа, јакни, палта, панталони, сукњи, бермуди и слично.    

Голд Tекс може самостојно да го реализира целиот производ од: 

  - изработка на модел; 
  - кроење;
  - шиење;
  - пеглање; 
  - пакување.
                                                                                                                                                  
Голд Текс е во можност да складира материјали под царински надзор, да складира завршени производи и да ја врши дејноста   на   увоз и извоз на материјали и готови производи.


 
 

Designed and developed by Ein-Sof and Cyber Link.